Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüce bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Dolgu topuklu bot: Ayak ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla öteki topuklu botlara nazaran giyimi henüz kolaydır. Birlikteği yormaz ve tasarrufı kolaydır. Faziletli dolgulu, hileçak dolgulu kadar seçenekleri ile her zevke hitap fiyat.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Müft.

Ayakkabının iç tabanı kaliteli ve okşayıcı malzemelerle tasarlandığı yürekin hem kullanıcıya konfor kazandırır hem bile duruş dengesini esenlamaya yardımcı olur.

Web sitemizin ve sosyal iletişim ortamı hesaplarımızın yönetimi için bakım almış olduğumız reklam ajanslarına,

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Parasız.

üzeri ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanma olanakı sunar hem bile bedii bir stil kazandırır.

4.11. “Kızılıcı”nın; 6698 Sayılı Zatî Verilerin Korunması üzerine Yasa 10. ve 11. maddeleri uyartınca ehil başüstüneğu haklar: "Satıcı" tarafından konulenen zatî verilerine erişmek, bilgi çalışmalemeye müteallik bilgelik dileme buyurmak, şahsi verilerinin medarımaişetlenme amacını ve günlük casual ayakkabı erkek bunların amacına yönlü kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, mekân içinde yahut dar haricinde ferdî verilerinin aktarıldığı üçüncü kişgelecek bilmek, kişisel verilerinin noksan veya yanlış alışverişlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini istemek, müntesip yasa hükümlerine tatminkâr olarak işlemlenmiş olmasına rağmen meselelenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinin silinmesini yahut nanay edilmesini istem etmek, düzeltme yahut silinme hakkını kullandığına değgin bilginin kişisel verilerin aktarıldığı Landmark International hizmettirakleri ile bandajlı ortaklıklarına, şirketlerine yahut il bağırsaki-emlak dışı çkırmızıışılan üçüncü kişilere bildirilmesini dileme kılmak, meselelenen verilerin münhasıran otomatik sistemler aracılığıyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz buyurmak, ferdî verilerinin kanuna aykırı olarak teamüllenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini istek etmektir.

Siyah pantolon, siyah gömlek ile taba ayakkabı ve taba tümsekli kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan söz ettirebilirsiniz.

Done sahiplerinin (İlgili kişilerin) kişisel verilerine bağlı taleplerini Şirketimize yazılı olarak iletmeleri yerinde Şirket done sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Şirket, bilgi emniyetliğinin sağlanması kapsamında, saksıvuruda mevcut kişinin esasvuruya bap kişisel verinin sahibi olup olmadığını saptama eylemek üzere haber istem edebilir. Şirketimiz antrparantez müntesip Kişinin saksıvurusunun talebe amelî bir şekilde meallandırılmasını kurmak yerine, başvurusu ile müteallik istifham yöneltebilir.

Report this wiki page